Hulp bij de verkoop van jouw auto

Zonder omkijken jouw auto voor de gewenste prijs verkocht

Zonder omkijken jouw auto voor de gewenste prijs verkocht

Maak gebruik van onze verkoopservice

Wil jij graag jouw auto verkopen, maar hoeft dit niet direct? Maak dan gebruik van onze verkoopservice. Wij dragen de zorg voor jouw auto en verkopen deze voor het gewenste bedrag.

Normaliter ontvang jij een lage waarde voor je auto omdat een autobedrijf veel werk heeft aan het doorverkopen van jouw auto. Denk aan het rijklaar maken, poetsen van de auto, reinigen van het interieur en het faciliteren van proefritten. Omdat een autobedrijf altijd iets wil verdienen aan jou, ontvang je een lagere prijs voor de auto. Wil je niet direct jouw auto verkopen, maar wel voor de consumentenprijs? Maak dan gebruik van de verkoopservice van Bakker Automotive. Wij bieden jouw auto aan in consignatie, wat betekent dat de auto bij ons te koop staat. Vervolgens gaat Bakker Automotive voor jou aan de slag.

Aan de slag
We rekenen opstartkosten (EUR 395,- incl. btw) voor het klaarmaken van de auto voor de verkoop. Denk hierbij aan advertentiekosten, kosten voor de professionele fotosessie en het eventueel ophalen van de auto op locatie voor een proefrit (exclusief brandstofkosten). Bij verkoop rekent Bakker Automotive een fee van 5% van de totale verkoopwaarde, inclusief btw (met een minimumbedrag van EUR 2.000,- inclusief btw).

Wat wij belangrijk vinden
Wij verplichten klanten de auto in de meest optimale staat mogelijk te verkopen. De koper van jouw auto willen wij niet opzadelen met verborgen gebreken of onvoorziene kosten. We laten de auto bij de daadwerkelijke verkoop altijd grondig controleren. Wat vervolgens uit die check komt, bespreken we en waar nodig voeren we onderhoud uit.

Overtuigd om jouw auto door Bakker Automotive te laten verkopen? Neem dan gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Kies voor betrouwbaarheid

Waarom Bakker Automotive?

  • Jarenlange ervaring in de automotive
  • Écht persoonlijk aandacht voor jou
  • Bespaar tijd met onze haal- en brengservice
  • Volledig transparant over alle kosten
  • Precies, punctueel en betrouwbaar
  • Jouw partner én adviseur