Onderhoud van uw auto

Zorgeloos onderweg en genieten van uw auto? Bakker Automotive helpt. Een auto in topconditie vraagt om regelmatig onderhoud.

Jouw auto in goede handen

Geniet zonder zorgen van je nieuwe auto

Jouw auto wilt in topconditie zijn én blijven. Dat vraag om regelmatig onderhoud. Een goed onderhouden auto levert jouw uiteindelijk lagere kosten en een hogere restwaarde op. Kies voor onderhoud via Bakker Automotive, dan weet je zeker dat je auto in goede handen is. Bakker Automotive werkt samen met erkende en gecertificeerde partners en garages. Samen houden we de exclusieve auto’s graag in optimale conditie. Onze specialisten en partners hebben alle benodigde kennis en apparatuur in huis om jouw auto volgens fabrieksspecificatie te onderhouden.

Kleine of grote beurt, APK of specifiek onderhoud aan jouw klassieker? Neem contact op en Bakker Automotive regelt het.

Grote beurt
Een grote beurt is niets anders dan een grondige check van jouw auto. niet noodzakelijk, maar wel aan te raden voor als je altijd zorgeloos onderweg wilt zijn. Bij een grote beurt controleren wij jouw auto op een groot aantal punten. Denk bijvoorbeeld aan: remmen, versnellingsbak, leidingen en slangen en nog veel meer. Zo stap je iedere dag weer met een gerust gevoel in.

Kleine beurt
Tijdens een kleine beurt wordt jouw auto op de meest essentiële punten nagelopen door experts. Voorkom ongemak door vroegtijdig klein onderhoud uit te laten voeren. Daardoor ben je altijd grote problemen een stap voor. Wij zeggen altijd: ‘kleine beurt, grote voordelen’.

Kies voor zekerheid

Waarom onderhoud via Bakker Automotive?

  • Gecertificeerde partners en garages

  • Écht persoonlijk aandacht voor jou
  • Bespaar tijd met onze haal- en brengservice
  • Volledig transparant over de kosten

  • Altijd gereed op het afgesproken tijdstip