Garantie

Geniet zonder enige zorgen van je nieuwe auto met de garantie van Bakker Automotive.

Met het volle vertrouwen de weg op

Onze garantie mogelijkheden

Bakker Automotive is overtuigd van de kwaliteit van de auto’s die wij leveren. Precies daarom kunnen én durven wij je garantie te bieden op ons gehele aanbod. Dit vertrouwen wekken wij door de auto’s uitgebreid optisch én technisch te inspecteren. Deze kwaliteit bevestigen we vervolgens door jou garantie te bieden. Op basis van de leeftijd van de auto bieden we je verschillende mogelijkheden.

Auto’s tot 10 jaar oud en 100.000 km
Standaard leveren wij drie maanden garantie op de motor en versnellingsbak voor auto’s van minder dan 10 jaar oud en een kilometerstand van maximaal 100.000 km.

Toch liever meer zekerheid? Aanvullend kunnen wij extra garanties bieden op onder andere het koelsysteem, de aandrijving, elektronica etc. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Auto’s tot 20 jaar oud en 200.000 km
Standaard leveren wij één maand garantie op de motor en versnellingsbak voor auto’s van minder dan 20 jaar oud en een kilometerstand van maximaal 200.000 km.

Liever toch meer zekerheid en een zorgeloos gevoel bij het rond rijden? Dan bieden we je aanvullend extra garanties op bijvoorbeeld de aandrijving en het koelsysteem. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Kies voor betrouwbaarheid

Waarom Bakker Automotive?

  • Jarenlange ervaring in de automotive
  • Écht persoonlijk aandacht voor jou
  • Bespaar tijd met onze haal- en brengservice
  • Volledig transparant over alle kosten
  • Precies, punctueel en betrouwbaar
  • Jouw partner én adviseur