Chiptuning

Op zoek naar betere prestaties, meer vermogen realiseren en de souplesse van de auto optimaliseren?

Meer vermogen en betere prestaties

Optimaliseer jouw beleving in de auto

Benieuwd naar de mogelijkheden rondom chiptuning voor jouw voertuig? Neem gerust contact op met Bakker Automotive. Chiptuning is het softwarematig aanpassen van het motormanagementsysteem. Hierbij worden originele parameters naar inzicht en expertise aangepast. Vandaag de dag kiezen fabrikanten ervoor om motoren uit te brengen die door middel van software in verschillende vermogens worden gebracht. Juist door de begrenzing vanuit de fabrikant softwarematig te verwijderen, gaat het vermogen van jouw auto erop vooruit. Chiptuning is niet alleen maar meer vermogen realiseren, ook vertoond de auto een betere souplesse en in de meeste gevallen een gunstiger brandstofverbruik.

Chiptuning is bij iedere auto altijd maatwerk. Dit komt doordat de aanwezige, originele software uitgelezen moet worden en vervolgens aangepast. Na aanpassing wordt de software teruggeplaatst in het geheugen van de ECU.

Chiptuning via Bakker Automotive
Voor het chiptunen van jouw droomauto werkt Bakker Automotive samen met erkende en gecertificeerde partners en bedrijven. Onze partners werken altijd binnen vastgestelde veiligheidsmarges en werkzaamheden worden bevestigd met een certificaat. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw auto te bespreken.

Kies voor betrouwbaarheid

Waarom Bakker Automotive?

  • Jarenlange ervaring in de automotive
  • Écht persoonlijk aandacht voor jou
  • Bespaar tijd met onze haal- en brengservice
  • Volledig transparant over alle kosten
  • Precies, punctueel en betrouwbaar
  • Jouw partner én adviseur