Behandelingen

Laat uw auto behandelen door Bakker Automotive. Ontdek al onze mogelijkheden.

Perfectie tot op detailniveau

De aandacht die jouw auto nodig heeft

Naast regelmatig onderhoud uitvoeren, houd je jouw auto in topconditie door goed voor de auto te zorgen. Bij Bakker Automotive zijn we experts in aandacht geven aan auto’s. We kunnen diverse behandelingen aanbieden die we in samenwerking met erkende partners uitvoeren. Natuurlijk altijd in overleg en volledig transparant.

Grondige wasbeurt
Verschillende soorten vuil hechten gemakkelijk en snel aan de lak van de auto waardoor plekken ontstaan die moeilijk schoon zijn te maken. Denk hierbij aan vliegen, vogelpoep en hars uit de bomen. Ook remstof is een hardnekkig soort vuil welke gemakkelijk aan de velgen hecht door de geproduceerde warmte. Door het tijdig wassen van de auto voorkom je hechting van het vuil aan de velgen en de lak. Zo houd je de uitstraling van jouw auto in topconditie.

Wij gaan graag een stapje verder. Na een wasbeurt is aangekoekt vuil nog altijd aanwezig. Tijdens een grondige wasbeurt spoelen wij niet alleen met water, maar verwijderen wij hardnekkig vuil met klei. Je auto zal vervolgens spiegelglad voelen.

Polijsten
Weersinvloeden zoals hagel en sneeuw hebben veel invloed op je auto. Pekel, wat op de straten vervolgens ligt, hecht aan je lak. Je lak wordt minder glanzend en diep van kleur. Vervolgens gaat vuil zich steeds sneller hechten aan je lak. Met het polijsten van je auto wordt de vervuilde en verkleurde laag van de lak afgehaald. Je oorspronkelijke glans én kleur komen weer terug. Regelmatig polijsten bevordert de staat van de lak. Na het polijsten geven we jouw auto de finishing touche met een waxbehandeling.

Paint Protection Film
Paint Protection Film, afgekort PPF is een 100% transparante, onzichtbare en zelfherstellende beschermfolie. Als het aankomt op het beschermen van het lakoppervlak tegen bijvoorbeeld steenslag of krassen is er geen betere optie.

Paint Protection Film is een heldere of gekleurde polyurethane folie welke aangebracht kan worden over het lakoppervlak om bescherming te bieden tegen onder andere:

 • Steenslag
 • Grind
 • Krassen
 • Inbranden van vogelpoep
 • Boomhars
 • Insecten
 • Zuur, zout en olie

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor Paint Protection Film te bespreken.

Interieurreiniging
Een frisse auto zonder vlekken en viezigheid is voor ons de gewoonste zaak van de wereld. Vlekken, nare luchtjes en viezigheid is moeilijk te verwijderen uit de auto. Een goede reiniging van jouw interieur is een flinke klus, het vuil zit bijvoorbeeld overal tussen naden en kieren.

Bakker Automotive gebruikt speciale luchtgereedschappen om het vuil te verwijderen uit kieren en naden. Vervolgens reinigen wij alle panelen en onderdelen grondig. Van achterklep tot de voorkant van het dashboard, alles nemen we onder handen.

Na een complete interieur behandeling glimt het interieur zoals nooit tevoren. Het interieur voelt niet meer vet aan ruikt fris. Naast de panelen en de bekleding reinigt Bakker Automotive ook de vloermatten onder hoge druk, zodat vuil geen kans krijgt om te blijven zitten. Hardnekkig vuil in de bekleding wordt verwijderd met een sproei-extractie machine. Dit geldt ook voor vlekken door bijvoorbeeld gemorste koffie.

Lederbehandeling
Leer is een natuurlijk product en heeft altijd verzorging nodig. Bakker Automotive raadt aan om regelmatig leder te behandelen om deze in goede conditie te houden.

Na de reinig is het leder in jouw auto weer matte en fris. We voorzien jouw leder van conditioner welke bescherming biedt tegen Uv-straling van de zon en het leer soepel en strak houdt.

Kies voor betrouwbaarheid

Waarom Bakker Automotive?

 • Jarenlange ervaring in de automotive
 • Écht persoonlijk aandacht voor jou
 • Bespaar tijd met onze haal- en brengservice
 • Volledig transparant over alle kosten
 • Precies, punctueel en betrouwbaar
 • Jouw partner én adviseur