Onze services

Diensten waar jij met alle vertrouwen op kunt rekenen.

Onderhoud

Jouw auto wilt in topconditie zijn én blijven. Dat vraag om regelmatig onderhoud. Een goed onderhouden auto levert jouw uiteindelijk lagere kosten en een hogere restwaarde op. Kies voor onderhoud via Bakker Automotive, dan weet je zeker dat je auto in goede handen is.

Behandelingen

Naast regelmatig onderhoud uitvoeren, houd je jouw auto in topconditie door goed voor de auto te zorgen. Bij Bakker Automotive zijn we experts in aandacht geven aan auto’s. We kunnen diverse behandelingen aanbieden die we in samenwerking met erkende partners uitvoeren. Natuurlijk altijd in overleg en volledig transparant.

Schadeherstel

Jouw auto is belangrijk voor je, dat begrijpen we als geen ander. Onderhoud en zeker schadeherstel laat je dan ook niet zomaar aan iemand over. Met de moderne hightech auto’s van tegenwoordig moet een reparateur goed weten waar hij of zij mee bezig is. Gebeurt dit niet, dan kan een kleine deuk of schade als snel grote gevolgen hebben.

Garantie

Bakker Automotive is overtuigd van de kwaliteit van de auto’s die wij leveren. Precies daarom kunnen én durven wij je garantie te bieden op ons gehele aanbod. Dit vertrouwen wekken wij door de auto’s uitgebreid optisch én technisch te inspecteren. Deze kwaliteit bevestigen we vervolgens door jou garantie te bieden.

Financiering

Een gedeelte van het aankoopbedrag financieren en de rest in delen betalen of het gehele aankoopbedrag? Wij begrijpen dat je de mogelijkheden van financieren wilt bespreken met ons. Wij helpen je graag bij het vinden van een passende financiering voor jouw nieuwe auto!

Chiptuning

Chiptuning is het softwarematig aanpassen van het motormanagementsysteem. Hierbij worden originele parameters naar inzicht en expertise aangepast. Juist door de begrenzing vanuit de fabrikant softwarematig te verwijderen, gaat het vermogen van jouw auto erop vooruit.