Ontmoet Bakker Automotive

Gedreven door passie voor exclusieve auto’s

Ons verhaal

Écht aandacht voor jou en je wensen

Je kent ze vast wel, die traditionele autoverkopers die snel, veel en makkelijk auto’s willen verpatsen en daar het liefst nog een flinke, buiten proportionele marge op pakken. “Klopt deze kilometerstand wel?” “Heeft de auto niet stiekem toch een schadeverleden?” “Wat zal er mis zijn onder de motorkap?” Vragen die wij als geen ander kennen. Dat moet toch beter kunnen?

Vergeet de traditionele automotive wereld
Bakker Automotive levert puur en alleen auto’s waar wij volledig achter staan. 100% transparant, zonder addertjes onder het gras en alleen in topconditie. Wij onderscheiden ons van het traditionele imago in de automotive branche. Juist daarom kun jij vertrouwen op Bakker Automotive. Thuis vanaf de bank in alle rust jouw droomauto bekijken en vervolgens in de showroom écht kennismaken. Je bent van harte welkom in onze showroom om onder het genot van een goede bak koffie de auto te bekijken. Denk er gerust nog even over na en laat vervolgens jouw nieuwe auto bij je thuisbezorgen of kom deze gezellig ophalen, dat is volledig aan jou.

Samen op ontdekkingsreis
Wij zijn gespecialiseerd in auto’s uit het hogere segment. Geen standaard auto’s, maar voertuigen die rijk uitgerust zijn en je niet iedere dag op de weg ziet. Iedere dag halen wij onze energie uit tevreden klanten, die met een grote grijns op het gezicht de showroom uitrijden. Deze blije gezichten komen voort uit persoonlijke aandacht, betrouwbare auto’s en een ongekende service. Samen gaan we op ontdekkingsreis naar jouw droomauto. We helpen je op ieder vlak en zijn jouw partner gedurende dit avontuur. Waar wacht je nog op? Bekijk ons aanbod, kom langs of neem contact met ons op.

Kies voor betrouwbaarheid

Waarom Bakker Automotive?

  • Jarenlange ervaring in de automotive
  • Écht persoonlijk aandacht voor jou
  • Bespaar tijd met onze haal- en brengservice
  • Volledig transparant over alle kosten
  • Precies, punctueel en betrouwbaar
  • Jouw partner én adviseur

“De materialen en passie waarmee exclusieve auto’s worden gemaakt, vind ik prachtig.”

Mijn naam is Bo Bakker, aangenaam

Bo Bakker is gestart met Bakker Automotive om mensen blij te maken met eerlijke, betrouwbare exclusieve auto’s. “Juist die blik in iemand z’n gezicht zodra deze met een fantastische auto de showroom uit rijdt, vind ik fantastisch en drijft mij iedere dag weer om het beste uit mijzelf te halen”.